Logo The power of people

Termeni si conditii

I. Aspecte generale
Folosirea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.
Accesarea site-ului de catre dumneavoastra constituie ACCEPTAREA prezentelor conditii si va obliga la respectarea acestora.
Fereastra Unica isi rezerva dreptul de a revizui acesti termeni si conditii de utilizare prin actualizarea acestei pagini in orice moment si fara o notificare prealabila a utilizatorilor. Termenii si conditiile de utilizare in vigoare sunt cei afisati pe site. 
Vizitarea periodica a acestei pagini va ofera posibilitatea de a lua la cunostinta de orice modificare survenita cu privire la acesti termeni si conditii, dumneavoastra fiind unicii raspunzatori de cunoasterea si conformarea la noile prevederi si modificari ce pot aparea. In caz de neconformare ne rezervam dreptul de a bloca accesul utilizatorilor care incalca acesti termeni si conditii de utilizare, sau orice alte prevederi relevante din legislatia în vigoare.
 
II. Definitii 
FEREASTRA UNICA – Subsidiara / Marca inregistrata a Societatii Comerciale JBE Management Consultancy and Invest SRL.
SITE – domeniul fereastraunica.com.
CONTINUT are urmatoarea definitie:
•  toate informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
•   continutul oricarui e-mail trimis membrilor sau clientilor sai de catre Fereastra Unica prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
•  orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al Fereastra Unica membrului sau clientului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
•  informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de Fereastra Unica intr-o anumita perioada;
•  oricare alte date referitoare la Fereastra Unica.
SERVICIU - serviciul de comert electronic realizat exclusiv in sectiunile publice ale site-ului, in sensul acordarii posibilitatii clientului sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (telefonic).
MEMBRU - Persoana fizica care are sau obtine acces la zone restrictionate ale site-ului, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Fereastra Unica (electronic, telefonic, etc) si care necesita crearea si utilizarea unui cont.
CONT - ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur membru/client accesul la zone restrictionate ale site-ului prin care se face accesul la serviciu.
CLIENT - Persoana fizica care are calitatea de membru Fereastra Unica si care a cumparat cel putin un produs/serviciu de pe site.
CONTRACT la distanta - conform definitiei cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.a.: contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicare la distanta;
NEWSLETTER / ALERTA - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS), asupra produselor, serviciilor, promotiilor si/sau actualizarilor asupra produselor/serviciilor desfasurate de catre Fereastra Unica intr-o anumita perioada.
 
III. Descrierea Fereastra Unica
Site-ul www.fereastraunica.com este proprietatea companiei SC JBE Management Consultancy and Invest SRL cu sediul in Pitesti, inregistrata la Registrul Comertului al judetului Arges sub nr. J03/1428/2007, avand codul fiscal nr. RO22141043 ce poate fi contactata la numarul de telefon 0348401460 sau pe adresa de e-mail office@fereastraunica.com. Fereastra Unica a fost creata pentru a sprijini activitatea de resurse umane din companiile de orice dimensiune sau complexitate, indiferent de sectorul de activitate sau de numarul de angajati. In acest sens Fereastra Unica pune la dispozitie clientilor o aplicatie in scopul automatizarii si simplificarii proceselor de administrarea personalului si un portal unde clientii au acces la toate resursele necesare in activitatea de resurse umane.
 
IV. Informatii personale
 
Accesibilitatea informatiilor personale
Orice informatie privitoare la contractul incheiat intre dvs. si Fereastra Unica se va stoca si va fi disponibila pentru terti doar la solicitarea organelor judiciare.
Pentru orice eroare survenita in transmiterea de catre dvs. a datelor necesare prelucrarii comenzii plasate, aveti la dispozitie adresa de e-mail office@fereastraunica.com.
Ulterior prelucrarii comenzii de catre Fereastra Unica, nu ne asumam raspunderea decurgand din transmiterea de catre dvs. a datelor eronate.
Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte, exacte si complete. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul "Contul meu".
Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale, sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. Fereastra Unica nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.
Daca vom constata ca datele introduse nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra.
 
Securitatea Datelor Personale
Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de inregistrare vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea inregistrarii, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.
Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.
 
Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru
Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dvs. de utilizator fiind integral in responsabilitatea dvs.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dvs. de membru/client.
 
V. Obligatia de inregistrare
In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca membru/client si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.
In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nicio notificare prealabila.
 
VI. Accesarea produselor/serviciilor Fereastra unica
Exista doua tipuri de acces:
1. Acces gratuit: Prin crearea unui cont, persoana respectiva va dobandi calitatea de membru si va avea acces prin intermediul unui user si unei parole la toate informatiile continute in sectiunea ,,Consultanta’’ de pe site.
2. Acces platit – dupa crearea in mod gratuit a unui cont si contractarea unuia sau a mai multor produse/servicii de pe site contra-cost clientul are acces la aceste servicii si la continut personalizat. 
 
VII. Pret si modalitati de plata
Toate platile, incluzand taxele aplicabile acestor plati, vor fi realizate pe baza de factura proforma sau, la solicitarea dvs, pe baza de factura fiscala. Accesul la unele dintre servicii nu va fi permis decat dupa momentul la care se confirma transferul de bani in contul Fereastra Unica.
 
VIII. Drepturile de autor
Toate informatiile aflate pe site (incluzand aici si fara a se limita , texte , poze , produse, preturi , logo-uri , reclame, promotii, etc) sunt proprietatea Fereastra Unica si sunt protejate conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. 
Folosirea fara acordul Fereastra Unica a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru orice nelamuriri privind drepturile de autor, va rugam sa ne contactati pe e-mail: office@fereastraunica.com.
 
IX. Limitare de responsabilitate
Fereastra Unica nu raspunde pentru eventuale defectiuni sau intreruperi in furnizarea serviciilor datorate furnizorilor de servicii conexe (servicii e-mail, servicii acces internet).
Fereastra Unica nu este responsabila pentru daunele directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului.
Fereastra Unica nu este responsabila de operatiunile de plata online, prin mijloace bancare sau posta realizate de terti, acestia fiind raspunzatori pentru corectitudinea si siguranta operatiunilor realizate.
Fereastra Unica isi propune sa ofere utilizatorilor informatii corecte si actuale. Cu toate acestea, Fereastra Unica nu garanteaza asupra actualitatii informatiilor prezentate pe site in orice moment. 
Fereastra Unica nu garanteaza ca site-ul nu va contine anumite erori, insa va incerca sa remedieze aceste erori in scurt timp pentru a permite o informare corecta a membrilor/clientilor. 
Fereastra Unica nu raspunde pentru eventuale prejudicii suferite de utilizatori ca urmare a unor decizii bazate pe orice informatie furnizata prin intermediul site-ului.
Descarcarea paginilor site-ului se face fara ca noi sa ne asumam raspunderea ca paginile nu sunt infectate cu virusi, troieni sau alte asemenea produse nedorite, care v-ar putea afecta computerul sau informatiile de pe acesta.
Site-ul foloseste cookies pentru imbunatatirea serviciilor. Acestea permit accesul mai lesnicios la resursele site-ului. Acest procedeu tehnic este utilizat de aproape toate site-urile.
 
X. Politica de confidentialitate
Fereastra Unica colecteaza date cu caracter personal si date cu caracter special (CNP), pe paginile site-urilor sale, numai cu acordul voluntar al membrului sau al clientului, in urmatoarele scopuri:
•    pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;
•    trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS) si/sau prin apel telefonic;
•    contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
•    contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;
•    scopuri statistice.
Prin crearea contului, fiecare membru sau client si-a exprimat consimtamantul ca Fereastra Unica sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001. 
Pe baza inregistrarii voluntare pe site-ul Fereastra Unica sau a accesarii produselor/serviciilor Fereastra Unica, membrul sau clientul este de acord cu procesarea datelor cu caracter personal de catre Fereastra Unica in propriul sistem informatic, atat manual cat si automat, in conformitate cu art.5 alin.1 din Legea nr.677/2001 privind protectia si prelucrarea datelor personale. Daca membrul sau clientul nu este de acord cu prelucrarea datelor sale personale de catre Fereastra Unica, acesta are dreptul de a nu utiliza site-ul si de a nu oferi companiei Fereastra Unica date cu caracter personal.
Fereastra Unica poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre Fereastra Unica pentru a imbunatati serviciile oferite clientilor sau membrilor sai.
 
XI. Litigii
Prin folosirea, vizualizarea sau cumpararea/contractarea produselor/serviciilor de pe acest site, clientul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre membru/client si Fereastra Unica. 
In cazul unor eventuale conflicte intre Fereastra Unica si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare.
Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.
 
XII. Conditiile de utilizare Zona privata
In cadrul sectiunilor unde puteti adresa intrebari va rugam sa respectati urmatoarele reguli:
• Nu faceti publicitate altor site-uri, afaceri sau interese; nu sunt permise mesajele comerciale care contin link-uri catre alte web site-uri;
• Nu utilizati un limbaj indecent; injuriile de orice fel nu sunt permise;
• Nu sunt permise mesajele antisociale; cele care incita la actiuni ilegale, la violenta sau xenofobie;
• Nu sunt permise postarile care contin discriminari, indiferent daca acestea se refera la sex, varsta, religie, orientare sexuala etc;
• Toate mesajele exprima doar punctul de vedere si opiniile autorilor acestora; intreaga responsabilitate, din punct de vedere legal, revine in intregime autorilor;
• Orice abatere de la acest regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat.  
 
In zonele private unde aveti acces cu user si parola in calitate de membru/client va rugam sa respectati urmatoarele reguli:
• Puteti copia si printa continutul Fereastra Unica doar pentru folosinta dvs. si a companiei dumneavoastra, potrivit scopului pentru care v-ati inscris pe Fereastra Unica;
• Nu este permisa modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului;
• Este interzisa utilizarea continutului in alte scopuri decat cele permise prin prezentul document.