Logo The power of people

Istoric

JBE Management Consultancy and Invest SRL

 

Infiintata in 2007, cand o idee a animat spiritul antreprenorial a 2 prieteni, J. V. si E. G., ce au imaginat un serviciu nou si complet de: Resurse Umane, Contabilitate, Fiscalitate, Consultanta si IT. In 2009 a fost deschis primul birou in Pitesti, Arges intr-un sediu armonios si modern, care dispune de toate mijloacele necesare pentru a furniza servicii catre clientii din intreaga Europa.

O data cu trecerea timpului ne-am format o piata destul de larga de clienti multumiti de serviciile noastre si astfel am putut obtine un suport financiar de la Uniunea Europeana pe baza unui proiect de dezvoltare a afacerii, pentru a dezvolta echipa astfel incat sa raspundem cerintelor clientilor intr-un mod cat mai eficient si in timp util.

Fereastra Unica este o marca a acestei companii al carei scop principal  este de a furniza solutii complete, integrate si personalizate organizatiei dumneavoastra punandu-va la dispozitie personal specializat, experimentat, know-how, sisteme si proceduri inovatoare si operationale, moderne, rapide si eficiente.

Astazi, serviciile Fereastra Unica sunt oferite prin intermediul unui portal online, intr-un format dinamic si foarte usor de utilizat. Suntem o echipa responsabila, entuziasta, profesionista si motivata dar mai ales ne pasa si ne bucuram de ceea ce facem: Va deschidem fereastra catre succes!