Logo The power of people

IMM-uri

Combinatia dintre crestere si inovare se dovedeste a fi de bun augur. IMM-urile performante azi pot ajunge firmele de succes de maine. Am mers pe principiul „piata conduce, Fereastra Unica simplifica si faciliteaza”.

Sarea si piperul care dau gustul cresterii economice raman competitivitatea si inovarea. Firme ca ale dumneavoastra au fost cele care au condus la descoperirea de noi idei si produse. De aceea, noi plantam semintele unei cresteri pe baza de inovare.

Concurand practic cu companii de toate dimensiunile de pe intreg globul, pentru o organizatie mijlocie ca a dumneavoastra poate fi dificil sa ramana competitiva. In timp ce va ocupati de cerintele clientilor, de asigurarea calitatii, de productivitatea personalului si de profitabilitate, trebuie sa fiti suficient de agil pentru a reactiona la pietele noi promitatoare sau emergente, precum si la ultimele cerinte de reglementare. Iar aceasta poate fi o provocare greu de gestionat.

In acest context Fereastra Unica ofera suport tuturor IMM-urilor interesate sa-si dezvolte afacerea, sa devina competitive atat pe piata autohtona, cat si cea internationala. 

               Mai multe informatii puteti gasi aici.